11 June 2013

Võrratu Marmorkook


Suussulav imemaitsev shokolaadi toorjuustu kook.



Põhi:
200 g digestive küpsiseid
75 g võid

Kate:
200 g valget šokolaadi (kasutasin Kalevi oma)
200 g pähklitega piimašokolaadi (kasutasin Kalevi Mesikäpa oma, aga soovitan valida oma maitsele meeldiva)
500 g toorjuustu
2 dl hapukoort
1 tl vanillisuhkrut

- Purusta küpsised ja sega sulavõiga ning suru mass küpsetuspaberiga kaetud ümara koogivormi põhjale.
- Sega toorjuust, hapukoor ja suhkur ning jaga võrdselt kahte kaussi. Sulata šokolaadid ja vala ühte kaussi toorjuustu segu hulka valge ning teise piimašokolaad, sega korralikult läbi.
- Vala küpsisepõhjale valge šokolaadi segu ja tõsta peale piimašokolaadi segu. Tee kahvli või tikuga ringjaid liigutusi, et kihid seguneksid. Aseta vähemalt 3 tunniks külmkappi tahenema (mina jätsin terveks ööks).



Maitsvat katsetamist :)!

2 comments:

Anonymous said...

super ilus tort,juba vaatamisest tuleb isu peale ;)

Soul Food said...

Aitäh :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...