Suussulav imemaitsev shokolaadi toorjuustu kook.
Põhi:
200 g digestive küpsiseid
75 g võid
Kate:
200 g valget šokolaadi (kasutasin Kalevi oma)
200 g pähklitega piimašokolaadi (kasutasin Kalevi Mesikäpa oma, aga soovitan valida oma maitsele meeldiva)
500 g toorjuustu
2 dl hapukoort
1 tl vanillisuhkrut
- Purusta küpsised ja sega sulavõiga ning suru mass küpsetuspaberiga kaetud ümara koogivormi põhjale.
- Sega toorjuust, hapukoor ja suhkur ning jaga võrdselt kahte kaussi. Sulata šokolaadid ja vala ühte kaussi toorjuustu segu hulka valge ning teise piimašokolaad, sega korralikult läbi.
- Vala küpsisepõhjale valge šokolaadi segu ja tõsta peale piimašokolaadi segu. Tee kahvli või tikuga ringjaid liigutusi, et kihid seguneksid. Aseta vähemalt 3 tunniks külmkappi tahenema (mina jätsin terveks ööks).
Maitsvat katsetamist :)!
2 comments:
super ilus tort,juba vaatamisest tuleb isu peale ;)
Aitäh :)!
Post a Comment