16 July 2013

MEES KÖÖGIS: Grillitud lavašš



Taaskord mees köögis, sedapuhku siis suvises stiilis grillipeal oma lemmik snäkke tegemas - grillitud lavaš täidisega.

Lavaši tegemiseks kasutab Leiburi Etnia lavaši pala. Need on paraja suurusega, et lihtsalt ja kiirelt maitsvad snäkid valmistada. Katsetamise tulemusena sobib paremini just pildil olev toode.

Retsept ja valmistamine on väga lihtne.
- Sobiv kogus lavašši
- Määri igale viilule äärest ääreni toorjuustu. Kokk ise kasutab Farmi oma Oliivide ja Tomatiga
- Täidiseks aseta terve viil juustu, jalopenosid, kurki. Võib ka lisada tomateid ja maitserohelist.
- Lõpuks keera täidetud lavašid lamedaks rulliks.

Ja võibki grillipoole liikuma hakata :)!


Küpseta "rulle" tasasemal tulel umbes 10-15 minutit või seni, kuni silmajärgi tundub, et on valmis. Võiksid olla ikka mõnusad ja krõmpsud ning juust piisavalt sulanud - nii soovitab kokk isiklikult :)!


Ja voila, valmis nad saidki. Perfektselt täidetud, rullitud ja küpsetatud lavaššid :)!
Tõepoolest on äärmiselt maitsvad.

Head katsetamist!

4 comments:

Anonymous said...

Uus ja huvitav retsept, tulemus on delicious! Hea, kui blogist saab uusi ja värskeid ideid :)

Soul Food said...

Tänud :)! Tore kui meeldib ja saan midagi kasulikku jagada.
Mees köögis on huvitav rubriik minujaoks, kuna tihtilugu üllatatakse põnevate ideede ja katsetustega, mida lihtsalt "pean" jagama :)!

Anonymous said...

Tore & tubli mees igatahes.
Siia blogisse peaks hoopis mehed kuidagi meelitama, las võtavad eeskuju ja koguvad värskeid ideid!

Soul Food said...

Aitäh ja on tõesti tubli :)!
Mõnus on vaadata kuidas mees askeldab ja kokkab ja veel nii püüdlikult!
Püüan rohkem tema tegemisi jäädvustada ning ehk vaikselt hakkab rohkem mehi piiluma siia blogisse ja ideid ammutama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...